Утре облачността над България ще е променлива, а температурите малко

...
 Утре облачността над България ще е променлива, а температурите малко
Коментари Харесай

Боби Лазаров: Страстната седмица идва с дъждове и вятър в цялата страна

 

" Утре облачността над България ще е променлива, а температурите малко по-високи от през днешния ден ". Това предвижда в ефира на БТВ синоптикът Боби Лазаров.

" Превалявания от дъжд предстоят тук-там в Рило-Родопската област. Очакваме най-вече слаб вятър, а до сдържан в Дунавската низина и Горнотракийската равнина. Максималните температури за страната ще бъдат сред 9 и 14 градуса. В София - към 9, 14 градуса в Пловдив и 12 градуса оптималната температура във Варна. Утре над нашето Черноморие ще има променлива и забележителна облачност. Вятърът е слаб до сдържан, а оптималните температури - сред 10 и 12 градуса. В петък над Рило-Родопската област ще превалява сняг, а под 1200 метра - дъжд. Вятърът в планините на следващия ден е сдържан. Максималните температури - сред минус четири и плюс два градуса ", сподели Лазаров.

" В събота на Лазаровден до обед времето ще е слънчево. Следобед и до вечерта над Западна България чакаме да завали дъжд, а в планините сняг. В неделя на Цветница валежи от дъжд най-много над западните области. В първия ден на Страстната седмица прогнозата е за дъждове над цялата страна и увеличаване напразно. Има вероятности за обилни количества. Към сряда изгледите са за още веднъж забележителна облачност. На места с валежи от дъжд, само че ще стартира стопляне ", приключи прогнозата си синоптикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР